FREDENSBORG-HUMLEBÆK LOKALHISTORISK FORENING

 

Foreningen havde sin stiftende generalforsamling d. 7. oktober 1981. Foreningen har siden arbejdet for at udbrede kendskabet til historien i Asminderød, Grønholt og Humlebæk sogne gennem afholdelse af arrangementer og andre egnede aktiviteter, og at indsamle lokalhistorisk materiale og data til belysning af områdets historie.

Vi er også på Facebook. Her fortæller vi om vores arrangementer og har historier med billeder fra  områdets spændende fortid og nutid.

Nyt nummer af Broen

Nu er bladet med forårsprogam og kontingentopkrævning på vej ud til medlemmerne ... Læs mere

Nytegnet logo

Foreningens logo er blevet nytegnet af grafikeren Per Eckart Hansen, som også nu står for den grafiske tilrettelægning af Broen, hvor nr. 1 udkommer d. 15. januar 2018. ... Læs mere

Fredensborg kommunes Kulturpris 2017

Kulturprisen 2017 gik i år til til de lokalhistoriske foreninger ... Læs mere

Kongernes Nordsjælland

Tidspunkt: 14.03.2018 kl. 19:30 | Mødested: Lindehuset, Fredensborg | Varighed: 2

Skovrider og kgl. Jægermester Jens Bjerregaard Christensen fortæller om ideen, tilblivelsen og indholdet bag Nationalparken Kogernes Nordsjælland, samt om betydningen for de lokale borgere af at blive nabo til nationalparken.

nej
Ingen tilmelding nødvendig
nej

Fra Helsingør til Mikkelborg

Tidspunkt: 27.03.2018 kl. 13:00 | Mødested: Lindehuset, Fredensborg | Varighed: 2

I fortælling og billeder tager Bent Skov Larsen turen fra Helsingør til Mikkelborg ad Strandvejen. Der fortælles om vejen, milepæle, stadesten, havnene, teglværkerne og enkelte af husene og deres beboere.

nej
Ingen tilmelding nødvendig
nej

Erindringer fra Humlebæk og Sletten

Tidspunkt: 17.04.2018 kl. 14:00 | Mødested: Humlebæk Bibliotek | Varighed: 2

Bent Skov Larsen fortæller om de mange forfattere – blandt andet knyttet til Krogerup højskole – der fortæller om svundne tider i Humlebæk og Sletten. Det gælder blandt andet Frederik Paludan Müller, Sigfred Pedersen, Ole Wivel, Thorkild Bjørnvig, Erik Knudsen og Knud W. Jensen.

 

nej
Ingen tilmelding nødvendig
nej

Medlemsblad

201801251221510.BROEN_17.11.17_web.pdf